Hvad er problemet?

De fleste huse har sikret fundamentet for opstigende fugt af en eller anden type, men dels holder de ikke evigt, nogle er ligefrem fejlagtigt udført og dels vil jordsætninger samt klimaændringer udfordre den eksisterende beskyttelse. Derfor har 2/3 af danske bygninger et fugtproblem i en eller anden grad også selv om de var sikrede.

Hvordan virker Biodry?

Når vand bevæger sig i og omkring mur opstår der statisk elektricitet. Biodry neutralisere dette naturfænomen som betyder at muren ikke længere kan suge vandet opad. Herefter klarer tyngdekraften og fordampning resten. Muren tørrer og allerede efter 3-6 måneder er der en mærkbar effekt og efter 3 år er muren tørf

Hvad er alternativet?

Biodry er den eneste 100% permanente løsning på markedet, andre løsninger kommer tæt på, men bekæmper dels ikke fugten nedefra og dels kræver de et stort anlægsarbejde. Biodry kan benyttes til enhver murtykkelse og derfor velegnet til renovering af historiske bygninger.

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Come opera Biodry

Come funziona Biodry®?

1. L’umidità di risalita capillare é un flusso costante di molecole d’acqua che salgono nei muri a contatto con il terreno.

2. Le macchie di umidità sono brutte da vedere ma anche dannose per la salute oltre che per la struttura dell’immobile.

3. Installando Biodry, l’acqua presente nel terreno non viene più attirata verso l’alto, perchè Biodry consente di invertire il flusso delle molecole.

4. Grazie alla tecnologia che contrasta l’umidità, Biodry elimina definitivamente il problema dell’umidità capillare di risalita.

5. Finalmente le macchie spariscono e le pareti tornano veramente asciutte. 100% Garantito!

TEKNOLOGI BIODRY

Ingen kemiske tilsætningsstoffer, ingen elektromagnetiske emissioner eller invasivt byggeri. Det er styrken i vores enhed.

LÆS MERE OM LØSNINGEN

OPSTIGENDE KAPILLÆR FUGT?

Den opstigende fugt er et fænomen, som ofte er tilstede i væggene i stueetagen i bygninger, direkte i kontakt med jorden.

LÆS MERE OM LØSNINGEN

VI SØGER PARTNERE

Kom og arbejde sammen med os og bliv en del af et top professionelt team. Vi søger partnere til at sælge og installere Biodry. 

Send os en email

FIND UD AF, HVORDAN DU FJERNER FUGTPROBLEMET PERMANENT

Download GRATIS app og lav AutoTest om 10 minutter! Ved afslutningen af testen modtager du et gratis tilbud!

Upload Image...
Upload Image...
biodry tecnologia svizzera
Upload Image...

Det siger kunderne om Biodry®.

Richiedi un preventivo gratuito

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.